Angelo Vercesi: Izbornik Kwiek vodi reprezentaciju šest godina, ja Hrvatsku nekoliko mjeseci

Angelo Vercesi: Izbornik Kwiek vodi reprezentaciju šest godina, ja Hrvatsku nekoliko mjeseci

- Zadovoljne smo utakmicom, ali ne i konačnim rezultatom. Okrećemo se idućoj utakmici, rekla je Maja Poljak

Marcos Kwiek i Angelo Vercesi/Foto fivb.org

Utakmica protiv Dominikanske Republike donijela je različite emocije za hrvatske odbojkašice. S jedne strane bila je tuga zbog poraza nakon dva i pola sata igre i iscrpljujućih pet setova. S druge strane bila je radost zbog sjajnog povrataka u utakmicu nakon što su gubile 0:2, te u četvrtom setu spasile dvije meč lopte.

– Dominikanska Republika je vrlo dobra reprezentacija, naučene su igrati ovakve utakmice, igrale su na puno međunarodnih natjecanja i često su daleko dogurali. Izbornik Dominikanske Republike Marcos Kwiek s reprezentacijom radi šest godina, a ja sam na klupi Hrvatske nekoliko mjeseci, rekao je izbornik Angelo Vercesi.

Hrvatske odbojkašice u subotu nastavljaju s natjecanjem s novom utakmicom protiv Tunisa, ponovo u nezahvalnom terminu od 10.30 sati. Razlika u kvaliteti trebala bi doći do izržaja, tri boda donose plasman u drugi krug.

– Borile smo se do kraja, ali nismo na kraju uspjele pobijediti. Zadovoljne smo utakmicom, ali ne i konačnim rezultatom. Okrećemo se idućoj utakmici, rekla je Maja Poljak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.