Angelo Vercesi: Kina nam je dala veliku odbojkašku lekciju i puno smo naučili

Angelo Vercesi: Kina nam je dala veliku odbojkašku lekciju i puno smo naučili

- Izgubile smo i ovo je bio jako loš rezultat za nas. Kina je jednostavno bila bolja, tehnički i fizički. Moramo to prihvatiti, ustvrdila je Maja Poljak

Angelo Vercesi/Foto fivb.org

Nakon velikog slavlja protiv Japana, stiglo je otriježnjenje za hrvatske odbojkašice protiv Kine. Utakmica je samo potvrdila da su kineske odbojkašice među favoritkinjama za najviše pozicije.

– Čestitke Kini. Ako budu i dalje igrala na ovoj razini bit će težak protivnik svakoj reprezentaciji. Kina je u obrani bila fenomenalna. Ponosan sam na svoju ekipu, uvijek pokušamo dati svoj maksimum. Kina nam je dala veliku odbojkašku lekciju i puno smo naučili. Mi ovdje i jesmo da naučimo igrati na ovoj razini i pokušamo ostvariti dobar rezultat, rekao je Angelo Vercesi, izbornik Hrvatske.

– Izgubile smo i ovo je bio jako loš rezultat za nas. Kina je jednostavno bila bolja, tehnički i fizički. Moramo to prihvatiti, ustvrdila je Maja Poljak.

– Zadovoljna sam s utakmicom. Znale smo da moramo biti na najvišoj razini i u tome smo uspjele. Dobro smo servirale i blokirale protiv jake Hrvatske, rekla kineska izbornica Lang Ping.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.