Angelo Vercesi: Moramo još napredovati, ovaj turnir nam je puno pomogao u tom smjeru

Angelo Vercesi: Moramo još napredovati, ovaj turnir nam je puno pomogao u tom smjeru

- Jako nam je žao što smo izgubile posljednje dvije utakmice. Nismo imale dovoljno snage, nismo se uspjele oporaviti nakon poraza u subotu, rekla je Maja Poljak

Angelo Vercesi/Foto fivb.org

Hrvatske odbojkašice porazom od Belgije okončale su nastup na Svjetskom prvenstvu. Prema službenoj ljestvici Svjetske odbojkaške federacije Hrvatska je na kraju podijelila 13. mjesto s Nizozemskom, no to je samo suhoparan podatak koji pretjerano ne otkriva situaciju na terenu. Ostao je jedino žal da u utakmicama protiv Azerbejdžana i Belgije nisu ostvareni bolji rezultati.

– Jako smo dobro otvorili drugi krug, a na kraju smo završili s dva poraza. Vratili smo se nakon poraza u subotu i nije bilo lako uhvatiti ritam. Moramo još napredovati, ovaj turnir nam je puno pomogao u tom smjeru, rekao je Angelo Vercesi, izbornik Hrvatske nakon poraza od Belgije.

– Jako nam je žao što smo izgubile posljednje dvije utakmice. Nismo imale dovoljno snage, nismo se uspjele oporaviti nakon poraza u subotu. Belgija je igrala bolje od nas i zaslužila je pobjedu, rekla je kapetanica Maja Poljak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.