Ante Čačić na mukama! Za Finsku i Ukrajinu ostao bez pola obrane

Ante Čačić na mukama! Za Finsku i Ukrajinu ostao bez pola obrane

Osim u obrani, Ante Čačić ima problema i u veznom redu gdje je ostao bez Milana Badelja.

Pet dana do utakmice devetog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Hrvatske i Finske na Rujevicu, izborniku Anti Čačiću javljeno je kako za taj susret, kao ni onaj protiv Ukrajine tri dana kasnije, neće konkurirati bek Osijeka Borna Barišić.

Osječki kapetan je od prošle reprezentativne akcije za klub odigrao samo 33. minute nakon kojih je morao biti zamijenjen protiv Slaven Belupa. U pitanju je upala ovojnice kod Ahilove tetive.

Na lijevom beku Hrvatska ipak neće biti osakaćena jer se od ozljede oporavio Josip Pivarić koji je potvrdio kako će biti na raspolaganju izborniku.

“Pregled je pokazao da imam istegnuće ligamenta desnog gležnja, ali nije ništa strašno i za dva dana sam u punom pogonu”, javio je Pivarić iz Kijeva.

Osim Barišića, u obrani očekivano već duže vremena nema Vedrana Ćorluke i Tina Jedvaja, a na njihovo mjesto izbornik će možda pozvati U21 reprezentativce Filipa Benkovića i Duju Ćaletu-Cara.

Osim u obrani, Čačić ima problema i u veznom redu gdje zbog dva žuta kartona ne može računati na Milana Badelja. Njega bi trebao zamijeniti netko od dvojca Filip Bradarić Marko Rog.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.