Ante Čačić se vraća na klupu Lokomotive

Ante Čačić se vraća na klupu Lokomotive

Lokomotiva je dobila novog/starog trenera.

Ante Čačić/Foto: Gettyimages

Ante Čačić naslijedio je Tomislava Ivkovića na klupi zagrebačke Lokomotive! Donedavni trener Slaven Belupa tako će se vratiti u klub koji ga je ‘progurao’ na klupu Dinama, premda je u svom prvom mandatu s lokosima odradio tek četiri utakmice.

Čačić je prvi put Lokomotivu preuzeo u listopadu 2011. godine, a na Maksimir je preseljen netom pred Božić iste godine. Ove je sezone sjedio na klupi Slaven Belupa, a u karijeri je vodio još devet klubova te je bio pomoćnik u hrvatskoj mladoj reprezentaciji.

“Uprava kluba smatra kako je Ante Čačić pravi izbor za Lokomotivu. Od srca mu ponovno želimo dobrodošlicu u klub i mnogo uspjeha u narednom razdoblju s Lokomotivom”, objavljeno je.

Čačić je ove godine odradio vrlo dobar posao u Koprivnici. Došao je u studenom 2014. godine kao ‘vatrogasac’ ugasiti nedumice oko ostanka u elitnom prvoligaškom društvu, a sezonu je okončao na šestom mjestu i za malo propustio čak i plasman u Europu. Potonje mu ipak nije pošlo za rukom, no zato će na europske travnjake predvoditi upravo klub s Kajzerice.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.