Ante Nazor: Skoro smo izgubili utakmicu!

Ante Nazor: Skoro smo izgubili utakmicu!

Setno zavijanje Vukova poslije pobjede.

Ante Nazor

Vukovi su uspjeli nadjačati Splićane na Gripama  te tako svim kritičarima pokazati da se ove sezone i njih nešto još pita. Ante Nazor nije bio najsretniji prikazanim, ali s obzirom na trenutno stanje, pobjeda je pobjeda:

”Prije svega bih čestitao svojim momcima. Pokazali smo karakter iako smo imali određene greške i mlako ušli u utakmicu. Pokušali smo povećati rotaciju i pridonijeti momčadskom duhu. Mi moramo još rasti. Skoro smo izgubili utakmicu. To se ne smije događati ako mislimo biti ozbiljna ekipa. Očekivao sam težu utakmicu nego što je to bilo u Kupu jer je protivnik dignuo formu. Mi se još uvijek tražimo. Čestitao bih protivniku i ovoj publici u Splitu”.

S druge strane Nikša Skelin mogao je samo slegnuti ramenima jer mogao je zagorčati život Ciboni. Međutim, nije uspio te je Split trenutno bliži osvajanju petog mjesta negoli četvrtog u Premijer ligi:

“Zaslužena pobjeda Cibone, utakmica se prelomila u trećoj četvrtini kada su otišli na 18 razlike. Oni su prerano išli zaključiti utakmicu. Mi smo došli na dva razlike i imali otvoreni šut za tri poena. I onda svi oni igrači s ekstra kvalitetom tipa Tomasa i Žorića pokazali kvalitetu. Tu prije svega mislim na Tomasa. Tako vam to ide, dva bacanja Žorića, iza toga opet tricu Širka, promašimo, pa trica Tomasa, tu smo smo definitivno “pukli”. U trećoj četvrtini smo energetski pali. Imali smo utakmicu prije dva dana, imamo skraćenu rotaciju, sve je to utjecalo na našu izvedbu”.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.