Ante Nazor: Skoro smo izgubili utakmicu!

Ante Nazor: Skoro smo izgubili utakmicu!

Setno zavijanje Vukova poslije pobjede.

Ante Nazor

Vukovi su uspjeli nadjačati Splićane na Gripama  te tako svim kritičarima pokazati da se ove sezone i njih nešto još pita. Ante Nazor nije bio najsretniji prikazanim, ali s obzirom na trenutno stanje, pobjeda je pobjeda:

”Prije svega bih čestitao svojim momcima. Pokazali smo karakter iako smo imali određene greške i mlako ušli u utakmicu. Pokušali smo povećati rotaciju i pridonijeti momčadskom duhu. Mi moramo još rasti. Skoro smo izgubili utakmicu. To se ne smije događati ako mislimo biti ozbiljna ekipa. Očekivao sam težu utakmicu nego što je to bilo u Kupu jer je protivnik dignuo formu. Mi se još uvijek tražimo. Čestitao bih protivniku i ovoj publici u Splitu”.

S druge strane Nikša Skelin mogao je samo slegnuti ramenima jer mogao je zagorčati život Ciboni. Međutim, nije uspio te je Split trenutno bliži osvajanju petog mjesta negoli četvrtog u Premijer ligi:

“Zaslužena pobjeda Cibone, utakmica se prelomila u trećoj četvrtini kada su otišli na 18 razlike. Oni su prerano išli zaključiti utakmicu. Mi smo došli na dva razlike i imali otvoreni šut za tri poena. I onda svi oni igrači s ekstra kvalitetom tipa Tomasa i Žorića pokazali kvalitetu. Tu prije svega mislim na Tomasa. Tako vam to ide, dva bacanja Žorića, iza toga opet tricu Širka, promašimo, pa trica Tomasa, tu smo smo definitivno “pukli”. U trećoj četvrtini smo energetski pali. Imali smo utakmicu prije dva dana, imamo skraćenu rotaciju, sve je to utjecalo na našu izvedbu”.

 

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.