Ante Rebić otpao s popisa za Argentinu i Italiju, Niko Kovač neće zvati zamjenu

Ante Rebić otpao s popisa za Argentinu i Italiju, Niko Kovač neće zvati zamjenu

Dogovor je to stručnih stožera Hrvatske i Leipziga, pa će Rebić u svom klubu nastaviti s tretmanima za oporavak od ozljede ramena

Ante Rebić/Foto HNS/Drago Sopta

Iako mu je izbornik Niko Kovač inicijalno poslao poziv za predstojeće dvije utakmice hrvatske A reprezentacije, Ante Rebić neće biti u kadru Vatrenih protiv Argentine (12. studenoga u Londonu) i Italije (16. studenoga u Milanu).

Dogovor je to stručnih stožera Hrvatske i Leipziga, pa će Rebić u svom klubu nastaviti s tretmanima za oporavak od ozljede ramena.

– Ante trenutno nije u pravom trenažnom procesu i ne može konkurirati za nastup u ove dvije utakmice. Odlučili smo u komunikaciji s njegovim klubom kako je za njegovu dobrobit najbolje da nastavi s tretmanima, potpuno ozdravi i tako se maksimalno spremi za naredne izazove. Želimo mu, naravno, brz i potpun oporavak, izjavio je izbornik Niko Kovač.

Izbornik Kovač odlučio je kako neće slati naknadne pozive, pa na listi kandidata ostaju 32 prezimena, od čega će njih 19 putovati u London na prijateljski susret s Argentinom, dok će se 13 reprezentativaca u Zagrebu pripremati za kvalifikacijsku utakmicu s Italijom.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.