Antić: “Modrić nije najbolji na svijetu”

Antić: “Modrić nije najbolji na svijetu”

Srpska legenda ne cijeni Modrića.

Foto: Real Madrid C.F./ Facebook

Jedan od najboljih srpskih trenera svih vremena Radomir Antić objasnio je za španjolske medije zašto smatra da Luka Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu. Izjavio je: “Smiješno je da niti jedan od tri velika kluba u španjolskom nogometu nije ni pokušao dovesti najboljeg playmakera svijeta Kevina de Bruynea. Od kada je to Luka Modrić najbolji? Pa taj izbor nema nikakvog smisla jer on ne asistira i ne postiže pogotke. Igrači kao što je De Bruyne čine da drugi budu bolji.”

Potom se osvrnuo na aktualnu situaciju u Real Madridu: “Klub mora pažljivo pratiti tržište i prodati nekoliko igrača kako bi napravio dobar posao. Moraju zaštiti trenera koji nije kriv za krizu jer je sve krenulo po lošem prije njegova dolaska. Potrebni su veliki transferi jer više nemaju trofeja na bacanje. Sad treba razmišljati o prijelaznom roku.”

Podijelio je dojmove i o Barceloni: “Oni nisu bolji nego prošle sezone, ali sad pobjeđuju zahvaljujući Messiju. Nisam za neke usporedbe, no stvari koje radi su za pamćenje. Zabio je genijalne golove Betisu i Espanyolu. Mislim da je prenapet u nogama i mogao bi odmoriti prije Manchester Uniteda.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.