Antolić: “I dalje možemo do naslova”

Antolić: “I dalje možemo do naslova”

Domagoj Antolić/ Foto: uefa.com

Kapetan Dinama Domagoj Antolić osvrnuo se na trenutnu situaciju u klubu. Izjavio je: “Propustio sam utakmicu protiv Slaven Belupa zbog ozljede ruke, no navijao sam za suigrače preko ekrana. Zato mi je i teško komentirati tu utakmicu jer me nije bilo na travnjaku. To je drugačije nego kad ste na terenu. No, kaapetan Dinama je uvijek tužan nakon dva poraza u nizu. Svi smo krivi i nikoga ne treba osloboditi. Meni kao kapetanu nije problem to kazati.”

Nastavio je: “Mislim da i dalje možemo do naslova. Remi na Rujevici nam nije išao u prilog, ali dok sam kapetan Dinama ne želim da se predamo unaprijed. Pa geslo naših navijača je “Nema predaje!”. Vjerovao sam u naslov nakon Rujevice, a vjerujem i sada. Znam da se puno toga treba poklopiti, no možemo se nadati.”

Nastavio je: “Dok imamo matematičke izglede vjerovat ćemo u uspjeh, svi u svlačionici smo složni u tome. Nema mjesta za ravnodušnost. Rijeka je odigrala iznad svojih mogućnosti. Bez poraza su godinu dana i šest kola prije kraja imaju isti broj bodova kao prošle sezone. Nisu imali europskih obveza do prosinca, a mi smo igrali na tri kolosjeka. U tome je ključna razlika.”

Zaključio je: “Kao kapetana i Zagrepčanina smeta me ravnodušnost navijača. Normalno je kad se naslađuju navijači Rijeke ili Hajduka, ali problem je kad to rade oni koji tvrde da vole Dinamo. To ne mogu shvatiti.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.