Hrvatsko-indijska kombinacija (Ivan Dodig/Sania Mirza) izgubila u finalu mješovitih parova od kolumbijsko-američke kombinacije (Juan Cabal/Abigail Spears).

AO: Ivan Dodig izgubio u finalu mješovitih parova

AO: Ivan Dodig izgubio u finalu mješovitih parova

foto: www.dnaindia.com

Cabal/Spears osvojili Australian Open u kategoriji mješovitih parova protiv kombinacije Dodig/Mirza.

Naš tenisač Ivan Dodig izgubio je finale mješovitih parova Australian Opena u paru s Indijkom Saniom Mirzom. Bolji su sa 6:2, 6:4 bili kolumbijsko-američka kombinacija Juan Sebastian Cabal i Abigail Spears.

U meču koji je trajao 64 minute bolje su se snašli Cabal/Spears i lako osvojili finale. Prvi set je trajao samo 26 minuta. Odmah na početku prvog seta su oduzeli servis hrvatsko-indijskom paru i lako osvojili gem na svom servisu. Već u sljedećem gemu isti scenarij se dogodio. Ponovo Cabal/Spears oduzimaju servis i bez problema osvajaju sljedeći gem za visokih 4:0. Do kraja seta oba para su držala svoje servise i završilo je 6:2.

U drugi set odlučnije ulaze Dodig i Mirza. Nakon što su osvojili gem na svom servisu, već u sljedećem gemu oduzimaju servis za 2:0 te potom lako osvajaju gem na svom početnom udarcu za 3:0. U sedmom gemu Cabal/Spears vraćaju ‘break’ zaostatka i na svom servisu vraćaju stvari na početak za 4:4. Odmah potom imaju dvije ‘break’ prilike za oduzimanje servisa od kojih iskorištavaju drugu i rade preokret u drugom setu za 5:4. Lagano osvajaju gem na svom servisu i zaključuju drugi set sa 6:4 i ukupnu pobjedu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.