ARAMIS NAGLIĆ NOVI TRENER KOŠARKAŠKOG KLUBA ZADAR

ARAMIS NAGLIĆ NOVI TRENER KOŠARKAŠKOG KLUBA ZADAR

Nakon prekida suradnje s bivšim trenerom KK Zadar Nevenom Plantakom klupu preuzima Aramis Naglić.

Foto: Slobodna Dalmacija

Nakon prekida suradnje između sad već bivšeg trenera KK Zadar Nevena Plantaka krenulo se u potragu za novim. Kako navode službene stranice kluba trener je pronađen i radi se o Aramis Nagliću. Svoju dužnost preuzima odmah te prvi ispit očekuje ga u četvrtak u zaostalom ogledu A-1 lige protiv Cibone.

„Nakon prekida suradnje s Nevenom Plantakom, kojem zahvaljujemo na korektnosti i svemu što je napravio za Zadar, morali smo brzo reagirati. Dogovorili smo suradnju s Aramisom Naglićem do kraja sezone, s mogućnošću produljenja. Vjerujemo da smo u njemu pronašli pravo rješenje i da će on izvući momčad iz rezultatske krize“, rekao je direktor KK Zadar Boris Skroče za službenu stranicu kluba.

Naglić iza sebe ima odličnu igračku karijeru u kojoj je osvajao naslove s tri najveća hrvatska kluba, Zadrom, Splitom i Cibonom. S hrvatskom reprezentacijom  osvojio je olimpijsko srebro u Barceloni 1992 godine, a u trenerskim vodama okušao se u  Goraninu, Crikvenici i Kvarneru 2010., te sa slovačkim Interom iz Bratislave osvojio je naslov u sezoni 2012/13.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.