Arapi blizu preuzimanja Milana, Boateng: “Nema veze, samo da me dovedu”!

Arapi blizu preuzimanja Milana, Boateng: “Nema veze, samo da me dovedu”!

Čini se da je kineskim investitorima odzvonilo.

Foto: Squawka.com

Talijanski Milan muku muči s financijskim rokovima koje mu je postavila krovna europska nogometna organizacija Uefa. Predsjednik kluba Yonghong Li prema svemu sudeći mora ubrizgati pozamašnu svotu novca jer bi u protivnom klub mogao biti teže sankcioniran.

No, čini se da kineski vlasnici nemaju potrebnu svotu novca pa se klub okreće drugim investitorima, ponajviše onim arapskim. Naime, Gazzetta dello Sport prenosi da je Saeed Al-Falasi na pragu preuzimanja milanske momčadi. Inače, on je član kraljevske obitelji UAE-a i vlasnik grupacije Triangle, koji svoje poslovanje želi proširiti i na nogomet.

Drugi talijanski izvor, La Repubblica javlja da je i manjinski Arsenalov dioničar Alisher Usmanov zainteresiran za kupnju talijanskog diva, a sam bivši igrač Milana Kevin Prince Boateng dao je svoje viđenje ove situacije:

“Nisam mogao ni zamisliti Milan bez Silvija Berlusconija i on će uvijek biti dio klupske povijesti, jednostavno je nemoguće da nekome ne nedostaje. Osobno mu se mogu samo zahvaliti jer mi je pomogao da postanem čovjek. Da li bih se vratio u momčad čak i da ju preuzmu Arapi? Naravno! Nikada im ne bih mogao reći ne, no budimo realni, jasno je da je to gotovo nemoguće”, izjavio je Ganac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.