Astronomske cijene za besplatne ulaznice; Zagreb: “Ništa nas ne čudi”

Astronomske cijene za besplatne ulaznice; Zagreb: “Ništa nas ne čudi”

Nakon što su se na crnom tržištu počele prodavati besplatne ulaznice za Barcelonu u Ligi prvaka, stigao je i odgovor iz PPD Zagreba...

Arena Zagreb/Foto: Zagreb.hr

PPD Zagreb odlučio je još jednom svoje navijače počastiti besplatnim ulazom na utakmicu Lige prvaka, ovoga puta spektakl protiv Barcelone u četvrtfinalu, no ponovno se pokazalo kako je to bila sjajna prilika za besramne preprodavače.

Na internetu su se vrlo brzo pojavili oglasi o prodaji vrijednih (besplatnih) papirića, a navodno je jedan ‘specijalac’ pokušao zaraditi čak 400 kuna! Cijene se uglavnom kreću oko dvjestotinjak kuna, a svaki je pojedinac prilikom njihova preuzimanja na blagajni Arene Zagreb mogao dobiti dvije.

Ne sumnjamo kako su mnogi upravo to iskoristili – u prodaju je pušteno oko 9.500 ulaznica, a sve su planule u samo tri sata. PPD Zagreb pokušao je i tome stati na kraju prepolovivši kontingent koji pojedinac može podići s tradicionalne ovogodišnje četiri, no u tome nisu uspjeli.

“Ako krenemo s prodajom ulaznica, to će se dogoditi na početku sljedeće sezone, ili neke od idućih. Ne bi bilo korektno da usred sezone, u kojoj su ulaznice uvelike zahvaljujući našem sponzoru Prvom plinarskom društvu bile besplatne, odjednom krenemo s prodajom. Imamo najveću posjećenost u Ligi prvaka i najmanje što smo mogli učiniti jest ponuditi slobodan ulaz i u ovom spektaklu”, ističu iz Zagreba za Tportal.

Kakav je, dakle, stav Uprave kluba o raznoraznim preprodavačima, odnosno crnom tržištu? “Osobno me ovo nimalo ne čudi”, rekao je glasnogovornik Goran Roknić. “Postoje ljudi koje će se okoristiti svakom prigodom, a žao mi je jedino svih istinskih navijača i ljubitelja rukometa koji su stajali u redu samo da bi ostali bez ulaznica. Službeni je stav kluba da po tom pitanju nećemo napraviti ništa – to jednostavno nije na nama”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.