Atalanta suspendirala Marka Livaju, Nenad Gračan ga izbacio iz kadra za dvoboj protiv Slovenije

Atalanta suspendirala Marka Livaju, Nenad Gračan ga izbacio iz kadra za dvoboj protiv Slovenije

- Poštujemo stav Atalante i nadamo se kako će Marko shvatiti ovu poruku i kluba i HNS-a na pravi način, izjavio je tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak

Marko Livaja

Talijanski prvoligaš Atalanta opet je suspendirala  mladog hrvatskog reprezentativca Marka Livaju. Klub je objavio da je Livaja odbio otići na zagrijavanje u drugom poluvremenu utakmice protiv Udinesea.

Nije objavljeno na koliko je suspendiran mladi hrvatski reprezentativac, ali je izvjesno da neće konkurirati za prvenstveni ogled protiv Chieva. Talijanski mediji navode da je Livaja sklon kršenju disicipline zbog čega je već nekoliko puta kažnjen u Atalanti.

Nakon klupske suspenzije, reagirao je i HNS, koji je zbog iskazane nediscipline u klubu Livaju opozvao za susret mlade reprezentacije protiv Slovenije. Livaja neće biti u kadru momčadi Nenada Gračana za prijateljski ogled sa Slovenijom 5. ožujka. Odluka je to izbornika Gračana i tehničkog direktora HNS-a Romea Jozaka nakon što je Livaja suspendiran u Atalanti zbog nediscipline.

Nakon komunikacije s predstavnicima kluba oko Livajine suspenzije, Jozak i Gračan složili su se kako je u ovoj situaciji ispravno poštivati odluku kluba i na isti način tretirati Livaju i u reprezentaciji Hrvatske.

– Livaja je već nekoliko puta dobio novu šansu pokazati da je sazrio, no ovoga puta donijeli smo odluku da ga opozovemo jer ne želimo ići kontra ispravne odluke kluba. Poštujemo stav Atalante i nadamo se kako će Marko shvatiti ovu poruku i kluba i HNS-a na pravi način, izjavio je tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.