ATP Antalya: Borna Ćorić poražen u prvom kolu

ATP Antalya: Borna Ćorić poražen u prvom kolu

Borna Ćorić porazom je otvorio travnati dio sezone, u prvom kolu Antalyje poražen je od Francuza Adriana Mannarina s 5:7 i 4:6.

Foto: Borna Ćorić/Facebook

Borna Ćorić porazom je otvorio travnati dio sezone. Nakon što je propustio prva dva tjedna igranja na ovoj podlozi, danas je zaigrao na turniru serije 250 u turskoj Antalyji. Tamo je u dva seta poražen od 62. tenisača svijeta, Francuza Adriana Mannarina rezultatom 5:7 4:6 za sat i 35 minuta igre.

Dosta se Borna u ovom meču mučio iako ga je sjajno služio servis, ispucao je čak 16 as servisa te imao solidnih 66% ubačenih prvih servisa. Problem je ipak bio u tome što je propustio sve tri break prilike koje je stvorio. Jednu u prvom servis gemu Mannarina te dvije u posljednjem gemu meča kada je prvo spasio meč loptu, a zatim propustio dvije break prilike za ostanak u meču. Nakon toga Francuz je iskoristio svukupno treću meč loptu. Francuz je također imao tek tri prilike za oduzimanje servisa, ali je bio puno efikasniji i iskoristio po jednu u svakom setu za konačnu pobjedu.

Na ovom turniru nema drugih prijavljenih hrvatskih tenisača u singl kategoriji. U parovima u Turskoj će nastupiti Nikola Mektić s Izraelcem Elrichom te Mate Pavić koji je sa svojim stalnim partnerom, Austrijancem Marachom postavljen za drugog nositelja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.