ATP Antwerpen parovi - četvrtfinale

ATP Antwerpen: Ivan Dodig i Marcel Granollers-Pujol u polufinalu parova!

ATP Antwerpen: Ivan Dodig i Marcel Granollers-Pujol u polufinalu parova!

Hrvatsko-španjolska kombinacija Dodig/Granollers-Pujol pobijedila je u meču četvrtfinala japansko-argentinsku kombinaciju McLachlan/Molteni i osigurala plasman u polufinale.

foto: http://www.atpworldtour.com

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov partner Španjolac Marcel Granollers-Pujol plasirali su se u polufinale parova na ATP turniru u belgijskom Antwerpenu. Bolji su sa 6:2, 6:7(4) i 10:7 bili od para Ben McLachlan i Andres Molteni.

Ivan Dodig i Marcel Granollers-Pujol, drugi nositelji turnira, uspješno su apsolvirali meč četvrtine finala na ATP turniru u Antwerpenu. Za polufinale su svladali japansko-argentinsku kombinaciju Ben McLachlan i Andres Molteni sa 6:2, 6:7(4) i 10:7.

Prvi set su Dodig i Granollers-Pujol osvojili na način da su protivnicima dvaput oduzimali početni udarac, u šestom i u osmom gemu, za laganih 6:2.

U drugom setu su McLachlan i Molteni počeli bolje igrati pa se drugi set morao odlučivati u ‘tie-breaku’. U trinaestoj igri japansko-argentinska kombinacija iznenađujuće osvaja drugi set sa 7:4.

Treći set bolje otvaraju Dodig i Granollers-Pujol. Odmah osvajaju prvi poen na servisu protivnika i sljedeća dva na svojem servisu za 3:0. Protivnici smanjuju na 3:1, ali sljedeći poen ponovno gube na svom servisu i hrvatsko-španjolska kombinacija odlazi na 4:1. Sljedeća dva poena osvajaju na svom servisu za visokih 6:1. McLachlan i Molteni povezuju dva poena zaredom na svom servisu i smanjuju zaostaka na 6:3. Dodig i Granollers-Pujol ponovno osvajaju poene na svom servisu za 8:3. Japanac i Argentinac osvajaju oba poena na svom servisu i smanjuju na 8:5. Kombinacija s našim igračem osvaja prvi poen, ali gubi drugi i rezultat je 9:6. Protivnici smanjuju na 9:7, ali sljedeći poen gube i Dodig/Granollers-Pujol slave plasman u polufinale.

Za finale će igrati protiv američko-indijskog para Scott Lipsky i Divij Sharan.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.