ATP Pariz: Pavić poražen u parovima

ATP Pariz: Pavić poražen u parovima

Mate Pavić i njegov partner Nenad Zimonjić izgubili su u prvom kolu ATP turnira u Parizu iz Masters serije 1000 u konkurenciji parova.

Hrvatski tenisač Mate Pavić i njegov partner Srbin Nenad Zimonjić izgubili su meč parova u 1. kolu ATP turnira u Parizu iz Masters serije 1000 od francuske kombinacije Richard GasquetLucas Pouille sa 6:3, 4:6 i 5:10.

U prvom setu Pavić i Zimonjić u četvrtom gemu oduzimaju početni udarac Francuzima za vodstvo 3:1. Do kraja seta osvajaju gemove na svojim servisima za 6:3.

U drugom setu Gaquet i Pouille prvi dolaze do ‘breaka’ u četvrtom gemu. Međutim, već u sljedećem gemu hrvatsko-srpska kombinacija radi ‘re-break’ i smanjuje na 3:2. U desetom gemu Francuzi rade ključni ‘break’ za osvajanje drugog seta sa 6:4.

Treći set otišao je na francusku stranu, a samim time i meč. Francuzi nisu izgubili nijedan poen na svom servisu, dok su triput oduzimali servis-poen Paviću i Zimonjiću za konačnih 10:5 u trećem setu.

Poslije na teren izlazi još jedan Hrvat u konkurenciji parova. Nikola Mektić i njegov partner Nizozemac Matwe Middelkoop igraju protiv američko-novozelandske kombinacije Ryan HarrisonMichael Venus.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.