ATP Beč: Pavić i Marach izbacili četvrte nositelje!

ATP Beč: Pavić i Marach izbacili četvrte nositelje!

Mate Pavić i njegov kolega Austrijanac Oliver Marach nastavljaju s odličnim igrama. U meču osmine finala na ATP turniru u Beču izbacili su četvrte nositelje.

Hrvatski tenisač Mate Pavić i njegov partner Austrijanac Oliver Marach pobijedili su u osmini finala parova na ATP turniru u Beču Nizozemca Jean-Juliena Rojera i Rumunja Horiju Tecaua s 2:1 u setovima (5:7, 7:5, 11:9).

Austrijsko-hrvatska kombinacija nastavlja s odličnim igrama i u Beču nakon što su prošli tjedan osvojili ATP turnir u parovima u Stockholmu.

U prvom setu Mate Pavić i Oliver Marach su prvi napravili ‘break’ u sedmom gemu te osvojili sljedeći na svom servisu za vodstvo 5:3. Do kraja seta Jean-Julien Rojer i Horia Tecau, četvrti nositelji turnira, rade dva ‘breaka’ zaredom i osvajaju drugi set sa 7:5.

U drugom setu ponovno austrijsko-hrvatska kombinacija prva oduzima početni udarac u trećem gemu, ali već u sljedećem Nizozemac i Rumunj rade ‘re-break’ i izjednačavaju na 2:2. U jedanaestom gemu, pri rezultatu 5:5 i servisu Rojera i Tecaua, Pavić i Marach oduzimaju protivnicima početni udarac te potom osvajaju gem na svom servisu za 7:5 u drugom setu.

Treći set je ponudio dramu. U devetom poenu, na servisu Nizozemca i Rumunja, kombinacija s našim igračem osvaja poen za vodstvo 5:4, ali odmah potom gube poen na svom servisu te osvajaju sljedeći za 6:5. Protivnici osvajaju prvi poen, ali gube drugi te je rezultat 7:6 za Pavića i Maracha. Hrvat i Austrijanac također osvajaju prvi, ali gube drugi poen. Sljedeća dva poena osvajaju Rojer i Horia na svom servisu i vode s 9:8. Istom mjerom uzvraćaju Pavić i Marach za vodstvo 10:9. Nizozemac i Rumunj gube prvi poen na svom servisu te Pavić i Marach osvajaju treći set s 11:9 i slave plasman u sljedeći krug natjecanja.

U četvrtfinalu Pavića i Maracha očekuje dvobog protiv Meksikanca Santiaga Gonzalesa i Čileanca Julia Peralte.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.