ATP: Ivo Karlović ispao u Tokyu, Dodig u Beijingu

ATP: Ivo Karlović ispao u Tokyu, Dodig u Beijingu

Ivo Karlović u prvom kolu ATP turnira u Tokyu ispao od Australca Matthewa Ebdena. Ivan Dodig izgubio u konkurenciji parova na startu turnira u Beijingu.

Foto : Ivo Karlović / Facebook

Ivo Karlović ispao je u Tokyu od Australca Matthewa Ebdena, dok je Ivan Dodig u paru s Marcelom Granollers-Pujolom u Beijingu izgubio od para Lorenzi/M. Zverev.

Hrvatski tenisač Ivo Karlović izgubio je u prvom kolu ATP turnira u Tokyu od australskog tenisača Matthewa Ebdena sa 6:4, 6:3. U prvom setu u trećem gemu Ebden oduzima početni udarac “Divu sa Šalate”. Do kraja seta oba tenisača osvajaju gemove na svojim servisima i Ebden dobiva prvi set sa 6:4. U drugom setu, ponovo u trećem gemu, Ebden radi ‘break’ na Karlovićev servis i vodi 2:1. Do devetog gema tenisači osvajaju poene na svojim početnim udarcima, a u spomenutom gemu Ebden još jednom oduzima Karloviću početni udarac i osvaja set sa 6:3 i slavi ukupnu pobjedu.

Ivan Dodig i Marcel Granollers-Pujol bili su postavljeni za treće nositelje turnira u kineskom Beijingu, ali ispali su na startu turnira od para Paolo Lorenzi i Mischa Zverev. U prvom setu je bilo čak pet ‘breakova’, ali nažalost po Dodiga i Granollers-Pujola, uspješniji su bili Lorezni i Zverev te osvajaju prvi set sa 7:5. Drugi set Dodig/Granollers-Pujol vrlo lako osvajaju, iako su prvi gem izgubili na svom servisu. Nakon toga triput zaredom oduzimaju protivnicima početni udarac i osvajaju drugi set sa 6:1. U trećem setu pribraniji su se pokazali Lorenzi i Zverev kojeg osvajaju rezultatom 10:7 za ukupnu pobjedu 2:1 u setovima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.