ATP Masters: Dodig poražen u prvom kolu parova u Londonu

ATP Masters: Dodig poražen u prvom kolu parova u Londonu

U sljedećem kolu Dodiga i Granollers-Pujola čekaju braća blizanci Bob i Mike Bryan.

foto: https://narod.hr

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov partner Španjolac Marcel Granollers-Pujol izgubili su meč prvog kola parova na ATP Mastersu u Londonu od poljsko-brazilsko kombinacije Lukasz Kubot i Marcelo Melo sa 6:7(2) i 4:6.

Prvi set se morao odlučivati u ‘tie-breaku’ nakon što nije bilo oduzimanja početnog udarca kod oba para. Međutim, veliku priliku su imali naš tenisač i Španjolac u osmom gemu, na servisu Poljaka i Brazilca, pri rezultatu 4:3 kada su imali dvije ‘break’ prilike za odlazak na 5:3 nakon čega bi servirali za osvajanje prvog seta. U trinaestoj igri Kubot i Melo su triput oduzimali Dodigu i Granollers-Pujolu poen na njihovom servisu i zaključili prvi set u svoju korist sa 7:2.

U četvrtom gemu drugog seta, na servisu Dodiga i Španjolca, Kubot i Melo rade ‘break’ za vodstvo 3:1 da bi u sljedećem gemu otišli na 4:1. Međutim, hrvatsko-španjolska kombinacija se vraća u sedmom gemu kada uzvraćaju ‘re-breakom’ i smanjuju na 4:3. U desetom gemu novi ‘break’ rade Kubot i Melo za 6:4 i time zaključuju ukupnu pobjedu.

U sljedećem kolu Dodiga i Granollers-Pujola čekaju braća blizanci Bob i Mike Bryan, koji su u prvom kolu svladali britansko-brazilsku kombinaciju Jamie MurrayBruno Soares sa 7:5, 6:7(3) i 10:8.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.