ATP Masters: Pavić i Marach došli kao zamjena i svladali slavne blizance!

ATP Masters: Pavić i Marach došli kao zamjena i svladali slavne blizance!

Mate Pavić i njegov partner Austrijanac Oliver Marach pobijedili su američke blizance Boba i Mikea Bryana sa 6:4, 6:4 u posljednjem kolu skupine.

Hrvatski tenisač Mate Pavić i njegov partner Austrijanac Oliver Marach pobijedili su američke blizance Boba i Mikea Bryana sa 6:4, 6:4 u posljednjem kolu skupine “Woodbridge / Woodforde” te im smanjili izglede za plasman u polufinale londonskog ATP Mastersa osam najboljih svjetskih parova.

Pavić i Marach su ušli u turnir kao zamjena za Ivana Dodiga i Marcela Granollersa-Pujola, a pobjeda im je donijela 200 ATP bodova i dodatnih 36 tisuća dolara, koliko su zaradili već time što su došli u London te prihvatili status zamjenskog para.

Poraz u dva seta doveo je braću Bryan u poziciju da u potpunosti ovise o ishodu posljednjeg dvoboja u skupini, u kojem će morati navijati za najbolji svjetski par Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela, jer ih samo njihova pobjeda nad britansko-brazilskom kombinacijom Jamie Murray i Bruno Soares može odvesti u polufinale. Tada bi Kubot i Melo osvojili prvo mjesto, a braća Bryan bi bili drugi, zbog pobjede nad Murrayem i Soaresom u međusobnom dvoboju. U suprotnom, Murray i Soares će pobjedom osvojiti prvo mjesto, a Kubot i Melo će biti drugi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.