ATP: Mektić izborio finale parova u Budimpešti

ATP: Mektić izborio finale parova u Budimpešti

Nikola Mektić i njegov suigrač Brian Baker izborili su finale parova Budimpešte sigurnom pobjedom protiv kombinacije Huey/Mirnyi rezultatom 6:4 6:2.

Foto: Brian Baker Tennis / Facebook

Nastavlja se sjajan tjedan za Nikolu Mektića u parskom dijelu turnira u Budimpešti. Danas su on i njegov suigrač Brian Baker svladali kombinaciju Huey/Mirnyi za plasman u finale rezultatom 6:4 6:2.

Naša kombinacija, inače četvrti nositelji ovog turnira nisu ostavili nikakve šanse američko-bjeloruskoj kombinaciji te za 73 minute igre svladali druge nositelje i plasirali se u finale. Tek su jednom izgubili servis, ali radili su break čak četiri puta i zahvaljujući tome sigurno prošli dalje. Svoje break lopte sigurno su koristili dok su protivnicima omogućili tek tu jednu, ali nije ih to previše koštalo.

Ovo je Mektiću i Bakeru tek četvrti zajednički turnir, ali već imaju titulu iz Memphisa od prije dva mjeseca, a ovo će im biti drugo zajedničko finale. Svoje protivnike u finalu saznati će sutra nakon drugog polufinalnog meča Haase/Inglot – Cabal/Farah u kojem su Kolumbijci favoriti kao treći nositelji turnira.

ATP Budimpešta, parovi, polufinale

Nikola Mektić/Brian Baker [4] – Trent Huey/Max Mirnyi [2] 6:4 6:2

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.