ATP Miami: Ćorić i Karlović izborili 3. kolo

ATP Miami: Ćorić i Karlović izborili 3. kolo

Foto: Zimbio

Hrvatski tenisači Borna Ćorić i Ivo Karlović prošli su u 3. kolo ATP turnira u Miamiju. Na teren je prvo izašla mlada nada hrvatskog tenisa Ćorić, koji je u dva seta pobijedio Austrijanca Dominica Thiema sa 6-1 i 7-5. Nedugo nakon toga pridružio mu se Ivo Karlović koji je tako po prvi puta u karijeri došao u 3. kolo ovog turnira. Div sa Šalate je također slavio u dva seta pobijedivši Rusa Andreja Kuznjecova sa 7-6(4) i 6-1.

Pritom je puno veća pobjeda mladog Ćorića, budući da je savladao Thiema, 8. igrača na ATP listi, te je time na najbolji način pokazao da je ozljeda stvar prošlosti i da je ponovno spreman za velike stvari. U 3. kolu Ćorića očekuje dvoboj s 65. igračem svijeta Francuzom Adrianom Mannarinom. Ivu Karlovića pak očekuje dvoboj sa Australcem Nickom Kyrgiosom koji je 16. na ATP listi, a u prethodnom kolu je izbacio BIH igrača Džumhura.

Od ostalih tenisača valja izdvojiti kako je većina favorita prošla u 3. kolo turnira u Miamiju, dok su jedino iz turnira ispali veterani David Ferrer i Feliciano Lopez. Turnir u Miamiju također obilježava i povratak 35-godišnjeg Rogera Federera, koji je prvi puta na ovom turniru nakon 2014. godine. Na krilima uspjeha u Indian Wellsu, na prvom Masters 1000 turniru u ovoj godini, legendarni Švicarac se lako obračunao sa mladim Amerikancem Tiafoeom. Već u trećem kolu 4. nositelja Federera očekuje težak dvoboj sa Juan Martin del Potrom.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.