ATP: Nikola Mektić u finalu parova u Shenzhenu!

ATP: Nikola Mektić u finalu parova u Shenzhenu!

Nikola Mektić i Nicholas Monroe, prvi nositelji, osigurali nastup u finalu Shenzhena gdje ih čekaju drugi nositelji, Alexander Peya i Rajeev Ram.

foto: https://www.facebook.com/ATPShenzhenOpen/photos

Nikola Mektić i njegov partner Amerikanac Nicholas Monroe plasirali su se u finale ATP turnira u kineskom Shenzhenu pobjedom nad brazilsko-izraelskom parom Andre Sa/Dudi Sela s 2:0 u setovima (6:3, 7:6).

Postavljeni kao prvi nositelji turnira u Shenzenu, Nikola Mektić i Nicholas Monroe opravdali su ulogu favorita i pobjedom nad parom Andre Sa/Dudi Sela osigurali nastup u finalu gdje ih čekaju Austrijanac Alexander Peya i Amerikanac Rajeev Ram, drugi nositelji.

Prvi set su hrvatsko-američka kombinacija osvojili s jednim ‘breakom’, kada su u osmom gemu oduzeli početni udarac protivnicima i u sljedećem gemu, na svom servisu, zaključili prvi set rezultatom 6:3. Drugi set je ponudio dramu jer se odlučivao ‘trinaestom igrom’. Prije toga su oba para po jednom gubili početni udarac, a u tie-breaku su Mektić/Monroe pokazali više koncentracije i na kraju slavili ukupnu pobjedu i plasman u finale.

ATP Shenzhen – polufinale

Nikola Mektić/Nicholas MonroeAndre Sa/Dudi Sela 6:3, 7:6 (4)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.