ATP Pariz: Dodig u četvrtfinalu parova!

ATP Pariz: Dodig u četvrtfinalu parova!

Ivan Dodig i Marcel Granollers-Pujol plasirali su se u četvrtfinale ATP turnira u Parizu iz serije "Masters 1000".

foto: http://www.tennisworldusa.org

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov partner Španjolac Marcel Granollers-Pujol pobijedili su u osmini finala ATP turnira u Parizu iz serije “Masters 1000” argentinsko-španjolsku kombinaciju Diego Schwartzman i Fernando Verdasco sa 6:1 i 6:1.

Već u drugom gemu prvog seta naš tenisač i Španjolac oduzimaju početni udarac protivnicima te osvajaju sljedeći gem na svom servisu za vodstvo 3:0. U šestom gemu sedmi nositelji turnira ponovno rade ‘break’ za 5:1 te u sljedećem dominantno osvajaju prvi set sa 6:1.

Odmah na startu drugog seta Dodig i Granollers-Pujol rade ‘break’ te u sljedećem gemu, na svom servisu, dolaze do prednosti 2:0. Hrvat i Španjolac nastavljaju svoju dominaciju iz prvog seta te ponovno oduzimaju početni udarac Schwartzmanu i Verdascu u trećem gemu za 3:0 te lako osvajaju sljedeći gem za veliko vodstvo 4:0. Sljedeća dva gema oba para osvajaju na svojim servisima te je rezultat 5:1. U sedmom gemu Dodig i Granollers-Pujol novim ‘breakom’ zaključuju drugi set sa 6:1 te slave plasman u četvrtinu finala.

U četvrtfinalu Dodig i Granollers-Pujol čekaju bolje iz dvoboja između prvih nositelja Finca Henrija Kontinena i Australca Johna Peersa te Amerikanaca Nicholasa Monroea i Jacka Socka koji je na rasporedu 2. studenog.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.