ATP/WTA: Ana Konjuh napredovala 23 mjesta i stigla nadomak Top 100

ATP/WTA: Ana Konjuh napredovala 23 mjesta i stigla nadomak Top 100

Ana Konjuh odličnim je igrama u Istanbulu napravila veliki skok i trenutno je 116. tenisačica svijeta na najnovijoj WTA ljestvici

Ana Konjuh/Getty Images

Ana Konjuh odličnim je igrama u Istanbulu napravila veliki skok i trenutno je 116. tenisačica svijeta na najnovijoj WTA ljestvici. Ana je rezultatom karijere poboljšala rankging za 23 mjesta i sudeći prema formi samo je pitanje treutka kada će probiti magičnu granicu od sto najboljih tenisačica. Ovo je za Anu najbolji plasman u karijeri.

Ajla Tomljanović i dalje je 56. tenisačica svijeta, dok je Donna Vekić pala za dva mjesta i trenutno je 76. U prvih deset nije bilo nikakvih promjena, Serena Williams i dalje drži prvo mjesto.

Kod tenisača Marin Čilić zadržao je 22. mjesto, dok je Ivo Karlović pao dvije stepenice na 31. mjesto. Ivan Dodig napredovao je za jedno mjesto i trenutno je 49. tenisač svijeta.

Rafael Nadal i dalje je vodeći tenisač svijeta, a u prvih deset došlo je samo do jedne promjene. David Ferrer preskočio je Miloša Raonića i trenutno je šesti igrač svijeta, dok je Kanađanin pao na sedmu poziciju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.