ATRAKTIVNI HRVATSKI VATERPOLISTI IZNENADILI NOVIM KALENDAROM

ATRAKTIVNI HRVATSKI VATERPOLISTI IZNENADILI NOVIM KALENDAROM

"Život donosi neke događaje koji nam se u tom trenutku čine teškima, ali kad ih naučimo prihvatiti, uvidjet ćemo koliko su nas upravo ti događaji, u nutrini, obogatili i osnažili. Iz svake situacije koliko nam se činila u tom trenutku teška, možemo izvući ono najbolje i najpozitivnije za sebe!", napisala je šesnaestogodišnja Ivana Franjković.

Hrvatski vaterpolo reprezentativci ponovno su izašli iz bazena i postali modeli. Već tradicionalno, četvrtu godinu zaredom, snimili su novogodišnji kalendar. Atraktivni vodeni junaci ove će nas godine gledati ozbiljnim, svečanim pogledom. Po prvi puta dečkima su se pridružile i reprezentativke. Novogodišnji kalendar snimljen je u ‘hramu hrvatske kulture’, Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu’.

Godina 2017. je godina nade i pozitivne misli itekako su nam potrebne. Ususret snimanju nastala je divna suradnja s mališanima iz Udruge Ljubav na djelu, udruge koja brine o djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Upravo će nam pozitivne misli i poruke ovih hrabrih mališana biti vodič kroz svaki mjesec ove godine.

Novogodišnji kalendar snimio je mladi umjetnik Filip Popović. Suradnja reprezentacije i hrvatskih brendova se nastavlja pa su tako reprezentativci i ove godine u Galileo odijelima, dok djevojke nose haljine hrvatskih modnih dizajnera. Stilistica Ivana Karapanđa te vizažist i frizer Ivica Palinić dugogodišnji su suradnici reprezentacije s kojima su i ovaj put ostvarili izvrstan rezultat. Kalendar su omogućili partneri PBZ CARD, PPS Galeković, CROZ i BDO revizija.

“Ovogodišnji kalendar za nas je posebno emotivan. Poruke mališana bit će nam vodilja kroz ovu godinu. Ovo je samo početak jedne divne suradnje koju ćemo sigurno nastaviti. Želim nam svima samo pobjede ove godine. Puno dobre energije i pozitivnih misli koje su i glavna poruka ovogodišnjeg kalendara!”,  izjavio je reprezentativac Marko Bijač.

 Maro Joković (naslovna slika), Xavier Garcia (lijevo) , Marko Bijač (desno) foto: Filip Popović

 Sandro Sukno (lijevo), Marko Macan (sredina), Luka i Petra Bukić (desno) foto: Filip Popović 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.