Na Audi ISU Svjetskom kupu, koji se održava u nizozemskom Dordrechtu, započeo 2. krug natjecanja u brzom klizanju na kratkim stazama.

Audi ISU Svjetski kup: Brzoklizači u Dordrechtu

Audi ISU Svjetski kup: Brzoklizači u Dordrechtu

Hrvati ruše osobne rekorde

foto: http://www.kbkmeteor.hr/

Završen je prvi dan natjecanja na Audi ISU Svjetskom kupu u nizozemskom Dordrechtu.

Brzoklizačka karavana se iz Budimpešte preselila u nizozemski Dordrecht, gdje je jučer započeo 2. krug natjecanja Audi ISU Svjetskog kupa u brzom klizanju na kratkim stazama.

Naši su se reprezentativci ponovo našli u probranom društvu svjetske elite što ih je vrlo motiviralo, pa su ponovo pomakli vlastite granice rušenjem svojih osobnih rekorda.

Jučer su prema rasporedu odvozili najdulju i najkraću disciplinu. Senior hrvatske reprezentacije Ivan Martinić postavio je nove osobne rekorde na 1500 i 500 m, pri čemu je 1500 m vozio 2:22.242 što je za više od 2,5 sek popravljen dosadašnji rekord.  Osobni rekord, a ujedno i novi hrvatski rekord na 1500 m popravila je i naša seniorka Katarina Burić s vremenom 2:32.195. Naš senior Martin Kolenc je zbog ozljede leđa na treningu morao propustiti jučerašnje discipline 1500 i 500m

Danas se natjecanja nastavljaju u srednje dugoj disciplini na 1000 m i utrkama štafeta. Našim brzoklizačima želimo nove uspjehe i dobre rezultate.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.