Hrvatski brzoklizači u Budimpešti love Zimske Olimpijske igre

Hrvatski brzoklizači u Budimpešti love Zimske Olimpijske igre

Hrvati otputovali na Audi ISU svjetski kup u brzom klizanju na kratkim stazama koje se održava u Budimpešti gdje će pokušati izboriti ZOI u Pyeongchangu.

{$alt}

Hrvatski reprezentativci u brzom klizanju na kratkim stazama, članovi brzoklizačkog kluba KBK Meteor, jučer su sretno doputovali u Budimpeštu na natjecanje u Audi ISU svjetskom kupu gdje su u poslijepodnevnim satima uspješno odradili i svoj službeni trening na Bok Hall – Puskas Stadiumu u pratnji svog trenera Dubravka Feldina.

Natjecanja u svjetskom kupu u ovoj su sezoni ujedno i kvalifikacijska za odlazak na ZOI u južnokorejskom Pyeongchangu u veljači 2018. godine. Nastup na ZOI klizačice i klizači probat će izboriti u pojedinačnim kategorijama te ekipno u ženskoj i muškoj štafeti. Za natjecatelje iz europskih zemalja, prva dva natjecanja ujedno su i kvalifikacije za ekipe štafeta za nastup na sljedećem Europskom prvenstvu. Od danas počinje četverodnevni spektakl kvalifikacijskim utrkama.

Sigurni smo da će naši reprezentativci dati svoj maksimum uz brzoklizačke velesile iz Južne Koreje, Kanade, Nizozemske, Mađarske.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.