Australija posljednji test Hrvatskoj uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu

Australija posljednji test Hrvatskoj uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu

Posljednja utakmica protiv Australije na SP-u u Njemačkoj bio je ujedno posljednji nastup hrvatske na svjetskoj smotri, a posljednji gol postigao je izbornik Niko Kovač

Hrvatska nogometna reprezentacija/Getty Images

Hrvatska i Australija odigrat će prijateljsku utakmicu 6. lipnja 2014. godine u Brazilu, što će za obje reprezentacije biti posljednja provjera uoči početka Svjetskog prvenstva. Ime grada u kojem će utakmica biti odigrana bit će naknadno objavljeno. Zanimljiv je podatak da je Hrvatska posljednju utakmicu protiv Australije odigrala na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj što je ujedno bio posljednji nastup kockastih na svjetskoj smotri! Još zanimljiviji podatak jest da je posljednji gol za Hrvatsku postigao izbornik Niko Kovač!

Hrvatska reprezentacija ima čast otvoriti Svjetsko prvenstvo 12. lipnja 2014. godine s domaćinom Prvenstva i peterostrukim svjetskim prvakom, selekcijom Brazila. U Skupini A, protivnici Hrvatske bit će još i Kamerun (18. lipnja) te Meksiko (23. lipnja).

Osim utakmice s Australijom, hrvatska reprezentacija ima dogovorenu prijateljsku utakmicu sa Švicarskom 5. ožujka 2014. godine u St. Gallenu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.