Avantura Ivice Kostelića: Uletio u neveru, otkazali i mjerni uređaji

Avantura Ivice Kostelića: Uletio u neveru, otkazali i mjerni uređaji

Nakon profesionalnog skijanja i pješačenja po Grenlandu, Ivica Kostelić zabavlja se u jedriličarskom vodama.

Ivica Kostelić uživa u odmoru od skijanja. Dok je bio aktivan sportaš, bio je poznat po svojoj svestranosti te brojnim adrenalinskim avanturama, a hobi je nastavio i nakon karijere. Trenutno je naš najbolji skijaš u povijesti u jedriličarskom treningu, a danas je na svom Facebooku objavio noćašnju anegdotu.

Posadi se dogodila nezgoda, ali, srećom, nitko nije stradao i sve je prošlo u najboljem redu.

“Noćas u 03.30 na offshore jedriličarskom treningu, moj trener Kolja Dumanić i ja imali smo “omanji” neverin između Primoštena i Žirja. Najjači izmjereni udar vjetra bio je 81.7 čvorova (151 km/h), nakon čega je mjerni uređaj otkazao. Nevjerojatno, ali ništa se nije slomilo i nastavili smo trening”, napisao je Kostelić.

Spomenimo, Ivica je u svibnju ove godine proživio avanturu života. Krenuo je na put dugačak 582 kilometra preko Grenlanda, što je trajalo 18 dana. S njim je bio prijatelj Miha Podgornik kojem su zbog ozeblina morali amputirati dio prsta, dok je Ivica završio u barokomori.

“Nakon više od 600 zarona s bocama i 24 godine podvodnog ribolova, nikada nisam mislio da ću završiti u barokomori zbog – ozeblina! Hvala dr. Franoliću i ekipi Centra za podvodnu i hiperbaričnu medicinu KBC Rijeka na njezi”, napisao je tada Kostelić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.