Avdiji Vršajeviću odbijena radna dozvola

Avdiji Vršajeviću odbijena radna dozvola

Engleska nogometna asocijacija odbila mu je izdati radnu dozvolu

Pogodak Avdije Vršajevića/Getty Imgaes

Avdiji Vršajeviću, desnom beku Hajduka, propao je već zgotovljen odlazak u redove engleskog drugoligaša Middlesbrougha već ovog ljeta! Engleska nogometna asocijacija odbila mu je izdati radnu dozvolu. Naime, nema potrebnih 75 posto nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u zadnje dvije godine, fali mu svega nekoliko utakmica…

U siječnju se otvara mogućnost novih pregovora s Middlesbroughom, dapače to je vrlo vjerojatno, ali dotad mora čekati. Ostaje u Hajduku ili će potražiti nove solucije koš nije sigurno.

– Žao mi je, dvije utakmice mi nedostaju, hvala izborniku Safetu Sušiću i kapetanu naše selekcije Edinu Džeki koji su poslali pisma jamstva, garancije u engleski Savez, ali to nije uvaženo, rekao je Avdija Vršajević.

– Želio sam zaigrati na Otoku, trener Aitor Karanka me želio u Middlesbrough, sve sam dogovorio i s Hajdukom oko uvjeta rastanka, svi su bili zadovoljni. Sretan sam jer imam dosta drugih ponuda, ali možda ostanem i u Hajduku, sve je otvoreno.

Pa i to da u Middlesbrough ode u siječnju. Sve je bilo dogovoreno i čekalo se zeleno svjetlo radne dozvole FA, ali ono se nije upalilo.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.