Ayew: “Žao mi je što je Bilić morao platiti za naše loše igre“

Ayew: “Žao mi je što je Bilić morao platiti za naše loše igre“

Ganac se odlučio javno ispričati bivšem hrvatskom izborniku.

foto: footballfancast.com

Uvijek je trener taj koji plati danak zbog loših rezultata nekog kluba. Upravo to dogodilo se i bivšem hrvatskom izborniku Slavenu Biliću, nakon što je dobio otkaz na klupi West Hama u studenom 2016. godine.

Čekićari su nizali loše rezultate, a momčad koja je po imenima na papiru i u teoriji izgledala jako, na terenu i u praksi nije davala očekivane rezultate. Jedan od tih igrača bio je i Ganac Andre Ayew, koji je također imao i problema s ozljedama.

Upravo je njega Bilić zahtijevao da ga uprava kluba dovede na ljeto 2016. godine, a sada se Ayew odlučio ispričati i poručio da mu je žao što je Bilić morao platiti cijenu loših igara igrača:

“Moram priznati da nije bilo najbolje i nije prošlo onako kako smo svi priželjkivali. Jako sam razočaran i zbilja mi je teško palo što je Slaven platio cijenu za razočaranje. Jednostavno, nije bilo kontinuiteta u igri, iako sam postigao najviše golova u cijeloj 2017. godini od svih ostalih igrača West Hama“, izjavio je Ayew.

Inače, ganski reprezentativac napustio je West Ham ubrzo nakon Bilićevog odlaska i već u zimskom prijelaznom roku u svoju momčad ga je vratio Swansea za kojeg je dosada odigrao 50 utakmica i zabio 12 pogodaka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.