Babić: “Momčad smo u stvaranju, trebat će nam vremena”

Babić: “Momčad smo u stvaranju, trebat će nam vremena”

Izbornik Željko Babić bio je zadovoljan pobjedom nad Makedonijom...

Željko Babić/Foto: HRS

Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je svoju prvu utakmicu na HEP Croatia Cupu u Umagu, a ‘stradala’ je reultatom 29:21 selekcija Makedonije.

“Željeli smo angažman na maksimumu i pobjedu, i to smo ostvarili. Tehničko-taktički nisam zadovoljan, nismo imali preciznost, nismo u obrani kupili lopte koje smo trebali. Na pravim se utakmicama to kažnjava i ne smije se događati”, kazao je Željko Babić.

“Vidi se kako smo momčad u stvaranju i trebat će nam vremena, ali moram ustrajati na svojim idejama te se nadati pomacima iz utakmice u utakmicu. Moramo biti pokretljiviji i imati brzi centar, brza ubacivanja od vratara, brze napade sa što više igrača jer nam nedostaje kilograma u napadu”, analizirao je izbornik.

Makedonski strateg, bivši trener Zagreba Ivica Obrvan, kazao je pak sljedeće: “Ništa neočekivano s obzirom na sastav s kojim smo došli. Dobro smo parirali, 10 minuta prije kraja imali dobar rezultat… Promijenili smo dosta igrača, izašli smo u susret klubovima u drugom poluvremenu pa sam izvadio glavne igrače poput Kire Lazarova i dao šansu mladima. Žao mi je što je rezultat na koncu ipak bio prevelik.”

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.