Babić ne želi prognozirati ishod

Babić ne želi prognozirati ishod

Marko Kopljar/Getty Images

Pred našim kaubojima  posljednji je  ogled  protiv domaćina u Skupini 1 drugog kruga natjecanja Europskog prvenstva u Poljskoj, koji će se odigrati  u srijedu 27 siječnja .

Babić je istaknuo snagu domaćina te je naglasio kako o pobjedniku neće odlučivati pojedinac već momčad. Odlučio je  kako neće mijenjati hrvatski stil igre te dodao:

“Mi igramo uvijek isto. Počet ćemo s obranom 5-1 i vidjet ćemo kako funkcionira. Imamo rezervnu 6-0 koja ima više kontakta, ako budemo imali problema s udarcima izvana.”

Strateg Kauboja najavio je promjenu u sastavu  te je najavio kako će na poziciji pivota uvesti  Kozinu umjesto Brozovića.

Kapetan reprezentacije Marko Kopljar naglasio je kako imaju motiv da odigraju izvrsnu utakmicu te je dodao kako je vrlo teško igrati na europskim prvenstvima.

Evo kako je kapetan Kauboja prokomentirao  ozljede koje muče momčad:

“Trenutačno smo u situaciji da imamo puno ozljeda. Ozljede su sastavni dio sporta. Ja sam većinu karijere bio neozlijeđen, ali se u jednom trenutku i to moralo dogoditi. Veliko je opterećenje svaki put kad skočim i kad se dočekam. Kad igraš ozlijeđen, narušavaš ravnotežu tijela i samim tim dolazi do novih ozljeda.”

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.