Bacca: “Svaki bi napadač želio Rakitića iza sebe”

Bacca: “Svaki bi napadač želio Rakitića iza sebe”

Carlos Bacca pohvalio je hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića...

Ivan Rakitić/Getty Images

Kolumbijski napadač Carlos Bacca progovorio je o svom bivšem suigraču u Sevilli Ivanu Rakitiću, izrazivši se o hrvatskom reprezentativnom veznjaku samo biranim riječima.

“Raketa je odličan igrač. Svaki napadač uz sebe želi imati jednog takvog veznjaka, koji vam uvijek može idealno asistirati. Sigurno je kako ga Sevilla neće zaboraviti, no sada se odlično snalazi u Barceloni. Mi smo, također, prezadovoljni novim akvizicijama, Suarezom i Banegom”, govori Bacca.

Sevilla i ove sezone igra odlično u prvenstvu, ali i Europskoj ligi, koju želi osvojiti. U Primeri trenutačno zauzimaju petu poziciju, s četiri boda manje od trećeplasiranog Atletica te trinaest od vodeće Barcelone. Cilj je ponovno – europsko natjecanje.

“Volio bih da do kraja zadržimo ovu razinu igara, što će biti poprilično teško jer je pred nama vrlo gust raspored. No, svi smo jako motivirani, psihički u odličnoj ‘formi’ i silno želimo ostvarivati dobre rezultate. Sad se okrećemo samo sljedećoj utakmici, Zenitu, a o ostalima ćemo razmišljati kad za to dođe vrijeme”, zaključio je 28-godišnji ofenzivac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.