Badelj blizu novog kluba

Badelj blizu novog kluba

Milan Badelj/Foto: Gettyimages

Hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj već dugo vremena se povezuje s raznim klubovima u kontekstu odlaska iz Fiorentine, a budući da se bliži prijelazni rok, postaje sve jasnije kako će Badelj napustiti Firenzu.

Puno se pisalo kako je Milan zainteresiran za Badelja, no slavni talijanski klub je već dobrano pojačao veznu liniju 20-godišnjim Kessijem iz Atalante, dok samo sitnice dijele sedmerostrukog prvaka Europe od potpisa s Lucasom Biglijom, iskusnim veznjakom i kapetanom Lazija. Iako je sasvim izvjesno kako Badelj neće završiti u Milanu, taj klub bi upravo mogao pomoći Badelju u pronalasku novog poslodavca. Naime, u slučaju da Milan potpiše Bigliju u Laziju se stvara prilična rupa u sredini terena i trener Simone Inzaghi bi lako mogao angažirati hrvatskog reprezentativca da zauzme poziciju Argentinca.

No, stvari s Fiorentinom nisu tako jednostavne, budući da talijanski klub za Badelja traži jako puno novaca. Navedeno je rezultiralo da Badeljev agent Dejan Joksimović ne želi pričati s čelništvom Fiorentine dok ne spuste zahtjeve, budući da je Badelj u zadnjoj godini ugovora i na kraju sezone bi klub iz Firenze mogao napustiti kao slobodan igrač. Toga su svjesni i čelnici Fiorentine i izvjesno je kako će udovoljiti željama Hrvata za odlaskom, a u tom slučaju Lazio će biti prvi u redu za potpis 28-godišnjeg Hrvata. U tom slučaju Badelj bi igrao Europa Ligu budući da je Lazio odličnu sezonu završio na visokom četvrtom mjestu talijanske Serie A.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.