Badelj: “Kalinić je bolji od Higuaina”

Badelj: “Kalinić je bolji od Higuaina”

Milan Badelj iznimno cijeni suigrača u klubu i reprezentaciji...

“Glas mu je bariton, balansiran je u intervjuu kao i kad igra na travnjaku”, to su riječi Corriere dello Sporta o Milanu Badelju, a on se pohvalno izrazio o Nikoli Kaliniću. Badelj igra odlično ove sezone, a zaslugu za svoje uspjehe pridodaje treneru Paulu Sousi, koji mu je dao samopouzdanje i stimulirao ga, kaže da trener nikad nije zadovoljan i da mu se to sviđa.

Kada su ga pitali tko je bolji, Higuain ili Kalinić odgovorio je u svome stilu: “Na papiru je bolji Higuain, ali Kalinić je bolji ove godine. Nikolu znam još iz perioda kad sam igrao za Dinamo, no opet je nadmašio moja očekivanja. Zašto mu je trebalo toliko da se dokaže? Možda je prerano otišao u Englesku. U večeri nakon pobjede i hat-tricka na San Siru, bili smo u vlaku i on je bio potpuno tih. Kao i uvijek, kao da nije hat-trickom srušio Inter!”

Napokon nakon 15 godina je Fiorentina u vrhu Serie A, a titula je san. Fiorentina se ne smije omesti time jer puno je još toga pred njima, poteškoća i prepreka. Kandidati za titulu su Napoli, Roma Lazio i Inter, Badelj je dodao i Juventus koji je tek 12. na tablici ove sezone.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.