Badminton: Hrvatska porazom od Škotske otvorila EP za mlađe juniore

Badminton: Hrvatska porazom od Škotske otvorila EP za mlađe juniore

Utakmica 1. kola: Hrvatska - Škotska 2:3. - Loš servis nas je koštao mješovitog i muškog para, objasnio je nakon poraza izbornik Galjer

Hrvatska reprezentacija s trenerom Indrom Setiawanom

Hrvatska reprezentativci u badmintonu porazom su otvorili Europsko prvenstvo za mlađe juniore koje se održava u Ankari. U prvome kolu od Hrvatske je bolja bila Škotska 2:3.

– Počeli smo sa miksom i znali smo da je ključan upravo taj meč. Nakon što smo relativno lako odnijeli prvi gem, u drugom smo imali 19:15 i tri meč lopte ali sve smo prosuli, u trećem opet napravili pristojnu razliku koju na kraju opet nismo iskoristili. Muški pojedinačni meč počeo je Borna, koji je trenutno najspremniji. Škot bio odličan, no Borna, pritisnut tremom, igrao je u velikom grču. Maja je potom rutinski odradila posao a najboljom igračicom Škotske. Muški par igrali su Fran i Dominik i nije to izgledalo loše, no servis je bio nekvalitetan i to je presudilo. Za kraj su djevojke s pola snage odradile parove. Utisak poslije prvog meča je da nas je loš servis koštao mješovitoga i muškog para, objasnio je nakon poraza izbornik Galjer.

 

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.