Baldasar: “Uprava sada mora ostati do kraja!”

Baldasar: “Uprava sada mora ostati do kraja!”

Splitski gradonačelnik osvrnuo se na probleme u Hajduku, kao i nedavno ponuđene ostavke Uprave i Nadzornog odbora.

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar u posljednje se vrijeme kloni medijskog razglabanja o problemima u Hajduku. Baldasar je legitimet dao Nadzornom odboru i Upravi, prepustivši im da se sa situacijom nose sami.

No, razvoj događaja ipak ga je nagnao da se oglasi po pitanju ‘poljudskog slučaja’. “Neću se dati uvući u igrice. Odbio sam ostavke NO-a, vodeća garnitura ostaje na okupu do novih izbora”, oštar je gradonačelnik.

“Predstavlja se ovakav način upravljanja kao festival demokracije i bilo bi mi jako drago da taj projekt na kraju uspije. No, svijet novca je vrlo okrutan i moguće je da se spozna kako nije lako – da ne kažem nemoguće – na ovakav način vratiti Hajduk na pravi put. Promjene u upravljanju moguće su jedino kad to zaključe navijači”, nastavlja.

Baldasar je apostrofirao i kako će se uskoro upriličiti velika anekta među građanima, četiri-pet pitanja kojima se želi vidjeti njihova rekacija, no odluku o ostanku vrhuške na svojim pozicijama teško će se promijeniti.

“Kad je Igor Tudor nenadano napustio klub pozvao sam rukovodstvo da podnese ostavku i na taj nam način olakšaju posao. Tada bi novi ljudi, nova garnitura imala vremena sve pripremiti za sljedeću sezonu, a ovako je – budući da su tada to odbili učiniti – moralno da ostanu do kraja”, jasan je Baldasar.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.