Balić: “S Hajdukom u Europu? Još je rano za prognoze”

Balić: “S Hajdukom u Europu? Još je rano za prognoze”

Andrija Balić bio je poprilično 'zatvoren' oko svog eventualnog (pre)uranjenog odlaska s Poljuda...

Andrija Balić i Josip Pivarić/Foto: Gettyimages

Andrija Balić nastavio je tamo gdje je stao prošle (prvenstvene) sezone. Mladi Hajdukov ofenzivac bio je među najboljim pojedincima pripremne utakmice bijelih i Domžala, u kojoj su Splićani slavili rezultatom 3:1.

“Važno je da smo pobijedili na početku priprema jer su noge teške i umorni smo od fizičkog dijela priprema. Ovo je dobro i za samopouzdanje, mnogo nam znači ovo slavlje”, kazao je Balić za Goal.

Splićani u novi prvenstveni pohod kreću s novim strategom na klupi. Prošlu godinu započeo je Igor Tudor, potom je preuzeo Stanko Poklepović, a završio Goran Vučević. “Zadovoljni smo; puno se radi, no to smo i očekivali. Pokušavamo upiti njegove savjete i ideje, odraditi sve to na najbolji mogući način. Vide se i osjete promjene u odnosu na prijašnje trenere, no sve je to isto – na nama je da radimo i prilagodimo se njegovim zahtjevima”, ističe mladić.

Hajduku su se za sada pridružili Bilyy, Roguljić i Radčenko. “Roguljića znam od prije, stvarno je dobar igrač – bili smo zajedno u reprezentaciji. Radčenko i Bilyy su tek stigli i treba im dati vremena.”

Što je s Balićevim statusom na Poljudu? Mnogo se u posljednje vrijeme piše o interesu velikih europskih klubova, a navijači majstora s mora strepe da će vrhuška prodati još jednog talentiranog mladca koji još nije praktički ni ‘skinuo pelene’.

“Tim se pričama ne zamaram. Ovdje sam da odradim pripreme i Hajduk mi je na prvome mjestu. Vidjet ćemo što će donijeti budućnost. Hajduk s Balićem u Europi? Vidjet ćemo, još je rano i nezahvalno je bilo što prognozirati”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.