Barcelona želi Marka Kopljara?

Barcelona želi Marka Kopljara?

Sudeći prema izvorima bliskim katalonskom klubu, Barcelona bi sljedeće sezone u svojim redovima voljela vidjeti hrvatskog reprezentativca Marka Kopljara...

Marko Kopljar/Getty Images

Hrvatska novinska agencija otkriva kako je hrvatski rukometni reprezentativac Marko Kopljar na meti – Barcelone. Trenutačni ‘zaposlenik’ PSG-a već neko vrijeme razmišlja o promjeni sredine, a do sada se u tom kontekstu spominjao njegov odlazak u Njemačku.

Izvor blizak katalonskom klubu rekao je Hini: “Ne možemo ništa potvrditi dok službeno ne završi tekuća sezona, no Kopljar je svakako tip igrača kakve Barcelona uvijek traži. Marko se dokazao igrajući za PSG i Hrvatsku, ali trenutačno ne možemo potvrditi je li dogovor postignut ili nije.”

Desni vanjski, visok 2.10 metara, u Pariz je pristigao iz Zagreba 2010, a transferu je itekako pogodovalo uvrštenje u najbolju sedmorku Europskoga prvenstva u Srbiji iste godine. Ako se transfer uistinu realizira, Hrvatska bi imala prvog igrača u Kataloniji od Venija Loserta prije šest godina te još ranije Patrika Ćavara i Davora Dominikovića.

“Hrvatski su nam igrači uvijek zanimljivi. Jednim okom konstantno gledamo prema Hrvatskoj”, napomenuo je Hinin izvor.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.