Barić: “Dinamu nedostaju pojačanja za iskorak u Europi, a Ćorić treba što prije proigrati“

Barić: “Dinamu nedostaju pojačanja za iskorak u Europi, a Ćorić treba što prije proigrati“

Bivši reprezentativni trener osvrnuo se na rad Nikole Jurčevića u Dinamu.

Foto: Narod.hr

Zagrebački Dinamo uspješno je krenuo u samu završnicu sezone i osim remija s Interom, trener Modrih Nikola Jurčević može biti i više nego zadovoljan rezultatima. Ukoliko pobijede Cibaliju u idućem kolu, nogometaši Dinama i dalje će imati minimalno osam bodova prednosti prije tri odlučujuće utakmice protiv Osijeka i Rijeke na Maksimiru i Hajduka na Poljudu.

“Mislim da Dinamo igra bolje i Jurčević ozbiljno radi svoj posao. Dinamo nije primio nijedan gol otkako je Jurčević postao trener, stvorio je discipliniranu momčad i ne bi trebao imati problema zaključiti prvenstvo trofejom. Međutim, rekao bih da to još nije dovoljno za europska natjecanja. Nikola već sad mora kretati pripremati momčad za Europu, a uprava bi morala dovesti još dva, tri pojačanja“, izjavio je iskusni Otto Barić pa pobliže pojasnio u kojim segmentima igre su se Modri poboljšali:

“Poboljšao je igru Dinama u veznoj liniji, igrači su brži i prodorniji, a mladi igrači se sve više trudi. Vrlo je važno da mladi Ante Ćorić proigra i u kontinuitetu odigra nekoliko utakmica kako bi dobio na samopouzdanju“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.