Barry: “Do kraja je još 30 utakmica i borba za trofeje se nastavlja, Dinamo je odmaknuo jer je sve igrao doma“!

Barry: “Do kraja je još 30 utakmica i borba za trofeje se nastavlja, Dinamo je odmaknuo jer je sve igrao doma“!

Hamza je optimističan za nastavak sezone.

Foto: Hajduk.hr

Hamza Barry je, unatoč samo 23 godine, jedan od iskusnijih igrača Hajdukove svlačionice, a upravo provodi svoju treću sezonu na Poljudu. Zoran Vulić mu je peti trener, a u dresu Bilih odigrao je 84 utakmice uz postignutih osam pogodaka i osam podijeljenih asistencija.

“Suigrači su mi prenijeli što je trener nedavno govorio o meni, kako sam dobar, puno trčim i oduzimam loptu i drago mi je čuti te riječi. To mi je velika stvar i cijenim povjerenje koje mi daje te se nadam nastavku odličnih igara“, izjavio je Gabonac na početku svog intervjua.

“Sigurno je da nas je početak sezone malo poremetio, no s novim trenerom atmosfera je opet dobra i nadamo se da će sve na kraju završiti kako treba. Od prvog dana se vidi da trener želi vratiti vjeru igračima i treninzi su mu jako zanimljivi“, nastavio je.

Sutra na Poljud dolazi Dinamo, što je svakako prilika da se loš dojam početka sezone popravi i smanji prednost na ljestvici:

“Ova utakmica je vrlo važna, kao i svaki drugi derbi. Očekujem nova tri boda i podizanje na ljestvici za dodatno samopouzdanje. Igramo na domaćem terenu pred našim navijačima i do kraja je ostalo još 30 utakmica. Jako puno bodova i međusobnih susreta je u igri, a liga je dosta izjednačena i uvjeren sam da će i Dinamo proći teška razdoblja, kao i mi na početku sezone. Borba za trofeje nije izgubljena“, samouvjereno je najavio Vječni derbi.

No, jedna stvar ga pomalo i nervira:

“Nevjerojatno je da netko igra osam utakmica zaredom praktički kod kuće i to im je velika prednost te su se zato i odmaknuli na ljestvici. No, neće im biti nimalo lako u nastavku sezone, a i mi smo sve bolji s novim trenerom“, pojasnio je za kraj.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.