BAŠIĆ VODI HRVATSKU U-17 NA EP 2017.

BAŠIĆ VODI HRVATSKU U-17 NA EP 2017.

"Ne sumnjamo da je ova generacija s njim u dobrim rukama."

Foto: HNS Facebook/ Priprema Hrvatske reprezentacije U-17 za UEFA elitno kolo

Rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza donijelo je odluku o nasljedniku Milivoja Bračuna na klupi aktualne U-16 reprezentacije – iznimno važnu generaciju preuzet će Dario Bašić. Aktualni izbornik U-17 reprezentacije Dario Bašić dobio je povjerenje rukovodstva Saveza preuzeti momčad koja će u svibnju 2017. godine biti domaćin U-17 UEFA Europskog prvenstva.

“Dario je svojim dosadašnjim radom pokazao da zaslužuje povjerenje Saveza i stoga je ovo logična i opravdana odluka. Ne sumnjamo da je ova generacija s njim u dobrim rukama. Obrazovan je, ambiciozan, talentiran za taj posao i uspostavlja kvalitetan odnos s tim mladićima, a sve to potvrdio je i dobrim rezultatima. Već sada ima iskustvo dva velika turnira što će i njemu i ekipi biti vrlo korisno uoči Europskog prvenstva koje ima veliki značaj za naš nogomet”, izjavio je tehnički direktor HNS-a dr. Romeo Jozak.

Podsjećamo, Dario Bašić ovoga tjedna vodit će U-17 reprezentaciju na Elitnom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se igrati u Rovinju i Puli.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.