Bašić zadovoljan igrama u Hajduku i reprezentaciji

Bašić zadovoljan igrama u Hajduku i reprezentaciji

Nada se da će zaredati dobre rezultate, ostvariti što više pobjeda

Mladi veznjak Hajduka i reprezentativac Toma Bašić otkriva kako je zadovoljan svojim napretkom ove sezone, dojmove o dosadašnjem dijelu prvenstva te najavljuje što se može očekivati od Hajdukovaca do zimske stanke.

“Ne možemo biti zadovoljni dosadašnjim rezultatima, iako smo u nekim utakmicama pokazali koji bi nam trebao biti put. Ima još stvari na kojima trebamo raditi, ali ne smiju nas obeshrabriti ovi rezultati. Sezona je duga, bit će još puno preokreta i vjerujem da će biti još euforije”, istaknuo je Bašić.

Nada se  da će zaredati dobre rezultate, ostvariti što više pobjeda, te je mišljenja da tome trebaju težiti ako se žele približiti samom vrhu ljestvice.

Bašića svi hvale, igra sve bolje, svjestan je toga i on sam. “To je lijepo čuti, imam već pedeset utakmica za Hajduk, pedeset nastupa, i stvarno imam već određeno iskustvo iako sam još mlad, samo moram još neke talente koje imam podići na još višu razinu kako bi još bolje mogao pomoći svojoj momčadi da postižemo dobre rezultate.”

Zadovoljan je mladi veznjak Hajduka i sa pozicijom na  kojoj igra, no smatra da bi bio još bolji da je na terenu više poludesno, u zoni šuta, ali trener je taj koji nas postavi na terenu tako je, isto utakmica nosi nešto svoje, pa se mogu zamijeniti na više pozicija tijekom utakmice.

Bašić ima velike ambicije kada je riječ o nastupima za Hajduk, želja mu je igrati skupinu Europske lige, uzeti barem jedan trofej u domaćem prvenstvu ili kupu, a to mu je, kaže, želja od malena, da donese Hajduku nešto vrijedno.

Svjestan je hajdukov mladi reprezentativac da je na meti brojnih inozemnih klubova no kaže da ima ugovor sa Hajdukom, i fokusiran je samo na Hajduk, jer smatra da jedino tako i može napredovati.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.