Bayernovi igrači: “Borit ćemo se do smrti ako treba”

Bayernovi igrači: “Borit ćemo se do smrti ako treba”

Bayernovi nogometaši na Nou Camp ne dolaze s 'bijelom zastavom'...

Juan Bernat, Javi Martinez i Xabi Alonso/Foto: Gettyimages

Bayern u srijedu (20.45 sati) putuje na noge moćnoj Barceloni. Moćan je i Bayern, no pokosile su ga u posljednje vrijeme ozljede, zbog čega se opravdano sumnja u njihov trenutačni kapacitet i mogućnost eliminacije katalonskog sastava.

No, njemački je mentalitet neizbrisiv – u Španjolsku se kreće samo po povoljan rezultat. “Znamo što nas čeka i spremni smo na to. Ako treba, borit ćemo se i do smrti. Srce nam je veliko, a unatoč tome što znamo koliki je ulog, nimalo se ne bojimo. Protiv Barcelone nemate nikakvih izgleda ako ih se bojite”, kaže Javi Martinez.

Niti jednu momčad ne smatra favoritom. “Rekao bih da su izgledi podjednaki, 50:50. Barcelona je u odličnoj formi, ali vjerujem u Bayern. Bit će, ipak, teško zaustaviti Messija, Suareza i Neymara”, istaknuo je.

Jerome Boateng bit će jedan od onih koji će taj ubojiti tio blaugrane morati ganjati po terenu. “Nema nikakve dvojbe da jako želimo u finale. No, kako god prođemo protiv Barcelone, sezone na tome neće završiti. Trener i mi fokusirani smo i spremni, u Španjolsku idemo po dobar rezultat. Moramo biti jako koncentrirani jer bismo za svaki pad mogli biti kažnjeni. Imaju fantastičan napad i naš je zadatak nekako ih zaustaviti”, misli njemački reprezentativac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.