Bebek teško oštetio Sahtar u porazu na Bernabeu

Bebek teško oštetio Sahtar u porazu na Bernabeu

Ivan Bebek napravio je katastrofalnu pogrešku...

Real Madrid je Ligu prvaka otvorio domaćom pobjedom 4:0 protiv Sahtara. Utakmicu su obilježili Ronaldo s tri pogotka i glavni sudac Ivan Bebek tragikomičnim kaznenim udarcem. Bebekovi pomoćnici bili su Tomislav Petrović i Miro Grgić, četvrti sudac je bio Dalibor Conjar, a iza golova su bili Domagoj Vučkov i Goran Gabrilo. Od samog početka Real Madrid je bio mnogo bolji i već u drugoj minuti vidjeli smo opasan udarac Isca, no nedostajalo je preciznosti. U 12. minuti je Pjatov zaustavio lukav pokušaj Balea petom. Dvije minute potom Ronaldo je sjajno pronašao Benzemu, on se riješio Pjatova i promašio prazna vrata.

Točno nakon pola sata igre vrataru Sahtara je lopta ispala iz ruke, a Benzema je ovog puta bio siguran za 1:0. Početkom nastavka odlučen je pobjednik. Prvo je u 50. minuti Stepanenko oborio Ramosa i dobio drugi žuti karton. Osam minuta potom Ronaldo je pucao s desetak metara, Srna je leđima blokirao, a Bebek je pokazao na bijelu točku i napravio jednu od najvećih grešaka u karijeri. Još je kapetan Sahtara i hrvatske reprezentacije dobio žuti karton. Ronaldo je s bijele točke povisio rezultat. U 68. minuti je Azevedo igrao rukom u kaznenom prostoru, da bi Ronaldo još jednom pogodio s bijele točke.

Pjatov je osam minuta prije kraja lijepo zaustavio dobar udarac Marcela, a Ronaldo je iz blizine glavom postigao svoj treći pogodak. Tako je stigao do 33. hat-tricka u Real Madridu, dok je Messiju u Barceloni to uspjelo 32 puta. Tako su Madriđani devetu sezonu u nizu pobjedom počeli Ligu prvaka. Modrić je odigrao vrlo dobrih 90 minuta, a imao je i jedan opasan udarac koji ipak nije ugrozio Pjatova. U 30. minuti je Kovačić zamijenio ozlijeđenog Balea i također uputio jedan udarac. Srna je odigrao cijelu utakmicu, dok je Eduardo ostao na klupi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.