Benitez: “Nitko od Realovih zvijezda nije imao zvjezdane zahtjeve”

Benitez: “Nitko od Realovih zvijezda nije imao zvjezdane zahtjeve”

Rafael Benitez osvrnuo se na medijske napise o narušenoj atmosferi u svlačionici kraljevskog kluba...

Rafa Benitez/Getty Images

Novi strateg madridskog Reala Španjolac Rafael Benitez dao je prvi veliki intervju od dolaska na Santiago Bernabeu. Posebno se Rafa osvrnuo na situaciju u svlačionici kraljeva, nakon medijskih naklapanja da su pojedini igrači pred njega postavili ‘posebne’ zahtjeve.

“Iker, Sergio, Cristiano, Gareth, Isco – nitko od njih nije tražio da mora igrati ili pak da želi igrati na točno određenoj poziciji, premda neki pišu suprotno”, rekao je Benitez.

“Razgovarao sam s igračima o svemu što se događalo prošle sezone, otkrili su mi svoje vlastite dojmove te dali mišljenje oko toga što bi se moglo i moralo popraviti, što oni žele napraviti…”, nastavio je.

“Morate napraviti razliku između formacije i stila igre. Mnogi misle da su to sinonimi, ali nije tako. Igrat ćemo napadački, želimo imati što veći posjed lopte i njezinu brzu protočnost, a neće nam nedostajati ni agresivnosti, premda ćemo se prema potrebi prilagođavati protivniku. Moramo imati druge opcije jer će nam sigurno zatrebati”, najavio je španjolski stručnjak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.