Bešikštaš ostao bez naslova, Bilić: “Mislim da neću dobiti novu priliku”

Bešikštaš ostao bez naslova, Bilić: “Mislim da neću dobiti novu priliku”

Turski Bešiktaš oprostio se od naslova prvaka nakon poraza od Konyaspora...

Premda je nedavno isticao kako se “treba boriti do posljednjeg sučeva zvižduka”, Slaven Bilić i njegov Bešiktaš u 32. su se kolu oprostili od bilo kakve nade u podizanje pehara prvaka Turske.

Bešiktaš je poražen nevjerojatnim golom iz kornera na gostovanju kod Konyaspora (Torje) u 81. minuti te je borbu za vrh prepustio dvojcu Galatasaray – Fenerbahče.

Razočarani hrvatski trener nije mogao kazati ništa drugo doli priznati strepnje za svoju poziciju sljedeće sezone. “Žao mi je igrača i navijača. Imali smo jako dobru sezonu sve do ovih posljednjih desetak dana. Zadnji propusti nas bole, tim više što smo i protiv Konyaspora imali svoje šanse. Razočaran sam!”

U posljednje se vrijeme Bilića sve češće seli iz Turske. Koliko su te glasine istinite? “Neutemeljene su!”, ističe Bilić navodni interes engleskog West Hama. “Moja je namjera bila ostati u klubu, ali sada više nisam siguran hoće li to biti moguće. Ja sam odgovoran za te poraze i morat ću sjesti s Upravom. Znam kako nogomet funkcionira, pogotovo u Turskoj, i mislim da neću dobiti novu prigodu voditi Bešiktaš i u narednoj sezoni”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.